Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 14-Sep-2007 15:00 Email | Share | Bookmark
Jelajah Pembicara Gemilang SMK Tmn Jasmin 2 (Siri 6)

SMK Taman Jasmin 2 pula menjadi matlamat penjelajahan Speak Out! Wah, budak-budak sekolah ni sporting-sporting belaka ye. Seronok rasa hati!

Para peserta jelajah kali ini merupakan barisan kepimpinan SMK Taman Jasmin 2. Pengawas, PRS, Pengawas Pusat Sumber, Ketua Tingkatan dan Penolong Ketua Tingkatan. Sepanjang program tersebut, bilik muzik yang digunakan gamat dengan gelak tawa, sorakan dan tepukan para peserta yang ternyata enjoy dengan program ini. Sempat jugak kami menyanyi beramai-ramai!

Alhamdulillah program ini telah dapat membantu ramai di kalangan peserta untuk menjadi lebih berani dan yakin untuk berbicara dengan cemerlang! Remember, JUST DO IT!!!!

Testimonial

"Abg Bad memang cool yo! Sebelum ni saya memang gementar nak beri ucapan terhadap orang ramai but now I CAN DO IT!"
Nuraini bt Othman

"Saya meminati program ini coz banyak pengalaman yang saya dapat. Saya mulanya takut berkata dan memberi komen tapi selepas kami mengikuti program ini saya menjadi berani!"
Nur Hazatul Aswad bt. Idris

"Ceramah Abg Bad memang seronok dan menarik. Ceramah ini membantu kita untuk lebih yakin kepada diri sama ada dalam segi pemikiran atau perlakuan. Terima kasih atas ceramah Abg!"
Christine JoanView complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net