Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 4-Oct-2007 08:30 Email | Share | Bookmark
Jelajah Pembicara Gemilang SK Taming Jaya (Siri 21)

Jelajah Pembicara Gemilang Siri-21 menyaksikan Speak Out TMS beraksi di SK Taming Jaya. Bermula jam 8.30pg, program ini menyaksikan betapa seni berbicara bukan sekadar penting untuk pelajar malah juga untuk golongan pendidik.

Dihadiri oleh ratusan pelajar yang diiringi para guru yang dedikasi, para peserta dibimbing untuk merungkai rahsia pembicara gemilang. Bermula dengan teknik bahasa badan yg betul, program ini turut memuatkan kaedah mengatasi takut dengan berkesan!

Alhamdulillah, bukan sekadar pelajar gembira malah para guru mendapat manfaat yang sama. Mudah-mudahan kita bertemu lagi di masa akan datang!


TESTIMONIAL

"Saya berasa enjoy dengan program ini. Pada pandangan saya ceramah ini adalah yg paling enjoy yg pernah saya hadiri. Pada mulanya saya berpendapat saya akan tidur tetapi dari mula ceramah hingga akhir setiap kali saya mendengare saya bersemangat dan diri saya berasa cergas. Walaupun di bulan Ramadhan tetapi Abg Bad tetap menjerit. Saya suka tengok kesungguhan Abg Bad."
DAYANG NOR SOLEHAH

"Saya berpuas hati dan gembira dengan ceramah Abg Bad. Saya dapat pelajari cara-cara untuk berbicara."
SITI NOZULAH

"Saya berasa sangat seronok mendengar motivasi ini. Dapat memberi saya keyakinan untuk berkomunikasi dengan orang. Penceramahnya membuatkan saya tidak bosan untuk memberi perhatian terhadaqp ceramahnya."
INTAN SYAHDAH NORSHAMSUL


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net