Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Oct-2007 11:30 Email | Share | Bookmark
Jelajah Pembicara Gemilang SMK Saujana Impian (Siri 27)

Sebaik sahaja tamat penjelajahan di SMK Bandar Baru Sg Long, Speak Out Team bergegas ke SMK Saujana Impian untuk penjelajahan seterusnya!

Dihadiri oleh para pelajar baru selesai menduduki PMR, Jelajah Pembicara Gemilang membuka minda para peserta dalam melihat kepentingan seni bicara yang cemerlang. Di samping itu, formula bahasa badan dan teknik mengatasi takut adalah antara elemen yang amat membantu para peserta untuk mendalami ilmu mengenai kemahiran komunikasi ini. Alhamdulillah, gamat Bilik Saujana Harmoni dibuatnya.

Dan di sebalik keseronokan itu, sentiasa terselit ilmu yang amat berguna dan bermanfaat ‘sampei’ mati. Semoga kita berjumpa lagi!TESTIMONIAL

“Penceramah yang ceria. Ceramah yg ringkas dan padat dengan isi dan tidak kering gusi. Memang enjoy!”
NURUL AMIRAH ABDULLAH

“Saya rasa rugi orang yg tak dengar ceramah ni!!”
SITI FARAHANEZA

“Program yang menarik dan berkesan. Saya dapat menimba pengalaman baru dan sangat menyeronokkan. Senang untuk saya memahami dan mengajar saya bagaimana untuk berkomunikasi dengan baik.”
FATIN FARHANAH

“Agak terkejut sikit la, ingatkan ceramah Abang Bad ni tak best macam ceramah orang lain. Rupanya, sampai tak cukup nafas saya nak ketawa sbb seronok sangat. Best giler! Teruskan!
FATIN SYAFIQAH KAMARUDIN


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net