Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 24-Oct-2007 08:30 Email | Share | Bookmark
Jelajah Pembicara Gemilang SMK Dato Ahmad Razali (Siri 28)

OK, Speak Out TMS dah semakin rancak memberikan impak kepada masyarakat sekolah minggu ini. Hari ini Speak Out TMS menjelajah ke SMKDAR. Wah, menarik betul sambutan yang diberikan oleh warga SMKDAR. Seronok sampai tak sedar waktu dah sampai ke penghujungnya.

Selain mempelajari kenapa kita perlu cemerlang berbicara, jelajah kali ini juga memfokuskan kepada kaedah menghilangkan rasa takut ketika berbicara. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. Di sebalik gelak tawa, tersemat himpunan manfaat ilmu yang mendalam. Tahniah kepada semua! Semoga jumpa lagi!









TESTIMONIAL

"I love abg bad..happening gile sampai sanggup tahan kencing 1 jam lebih... abg bad vokal best...cam anuar zain dan jamal..."
ANONYMOUS

"I thought i'll waste my time by being here, but suprisingly this is the most precious time in my life."
AFDHAL ATIFF TAN

"Ceramah paling best pernah dibuat. Lagi best dari ceramah math. Tidak membosankan. Pandai buat lawak dan mimik muka. Pandai menerangkan sesuatu. Ceramah yang patut semua orang buat. Kiteorang harap dapat buat ceramah macam ni lagi!!"
NURUL SHIKEEN MOHD

"Gempak giler! Sumpah tak bosan masa abg bad kasi ceramah. Cara dan teknik komunikasi yang dia beri pun 'style' giler!"
AMIRUL ADLI / AMEER KHAN / AHMAD HANIFF


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net