Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Oct-2007 11:00 Email | Share | Bookmark
Jelajah Pembicara Gemilang SK Tun Abdul Aziz Majid (Siri 33)

Alhamdulillah, kali ini Speak Out Training & Management Services selamat menjelajahi SK Tun Abdul Aziz Majid (TAAM). Jelajah kali ini dijadikan sebagai program Pra-UPSR 2008 yakni satu gerakan awal mempersiapkan keyakinan para pelajar sebelum menduduki UPSR pada tahun hadapan.

Wah, bukan main enjoy lagi adik-adik kita hari ni. Ada rezeki insyaAllah kita berjumpa lagi dalam program Kem Jom Bijak Berbicara pada tahun hadapan!

Testimonial

"Saya rasa program ini patut diadakan lagi. Bagi saya Abg Bad ialah penceramah yang paling best. Saya harap Abg Bad dapat datang lagi kat sekolah ini. Selamat maju jaya!"
WAN NUR AISHA

"Saya rasa seronok dengan ceramah Abg Bad. Dalam banyak-banyak ceramah datang dkt sekolah saya ni, ceramah Abg Bad yang paling best. Muka Abg Bad ni macam muka kumpulan nasyid. Terima kasih kerana memberi ilmu kepada saya. Semoga bertemu lagi!"
NURANIS AFINA AZMAN

"Saya berasa sangat gembira dan enjoy. Saya dapat banyak pengalaman dari Abg Bad. Saya harap tahun yang berikutnya Abg Bad akan datang lagi ke sekolah ini. Selamat maju jaya!"
NUR ATIKA HERMANTO


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net