Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 31-Oct-2007 09:00 Email | Share | Bookmark
Kem Jom Bijak Berbicara SK Taman RakanSK Tmn Rakan; sekolah yang menempa sejarah dengan menjadi sekolah yang pertama mengundang Speak Out Training & Management Services untuk melaksanakan program komunikasi berkesan; KEM JOM BIJAK BERBICARA!!

Disertai oleh 62 orang peserta yang terdiri di kalangan pelajar darjah 4,5, dan 6, program ini padat dengan aktiviti-aktiviti menarik yang melatih peserta untuk berani berbicara dan berbicara dengan betul.

Bermula jam 9.00pg dan tamat jam 5.00petang, program ini menyaksikan Saudara Badrul Sani beraksi sambil dibantu oleh para fasilitator terlatih yakni Saudari Shaatirah, Saudara Nazirul dan Saudari Hajar (Speak Out’s Apprentice).

Alhamdulillah, adik-adik peserta amat bergembira dan yang paling penting mereka memperoleh pelbagai manfaat menerusi Kem Jom Bijak Berbicara. Syukur ke hadrat Ilahi atas kejayaan program ini. Semoga kita berjumpa lagi ye!Testimonial Guru

"Aktiviti yang sangat menarik dan penuh dengan isi-isi padat. Syabas dan tahniah untuk penceramah kerana ketrampilan dan kesungguhan. Juga untuk fasilitator yang membantu. Murid-murid ada memberitahu keseronokan mereka mendengar celoteh penceramah dan mereka semakin berani menyuarakan pendapat."
PN. RIDZWANA
Kaunselor SK Taman Rakan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net