Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 1-Nov-2007 09:00 Email | Share | Bookmark
Kem Jom Bijak Berbicara SK Kantan Permai

Sempoiii.....
Hot Kids
Dark Knight
Hot & Spicy!!!
Selepas SK Tmn Rakan, Speak Out Training & Management Services dijemput pula untuk mengadakan Kem Jom Bijak Berbicara di SK Kantan Permai. Kali ini pesertanya lebih ramai dan meriah.

Terdiri daripada para pelajar darjah 5 dan 6, program ini dianggotai oleh Saudara Badrul Sani dan Speak Out’s Apprentice; Saudari Shaatirah, Saudara Shahril, Saudara Nazirul dan Saudari Hajar.

Wah, enjoy betul adik-adik hari ini! Setiap aktiviti mendapat penyertaan yang cukup memberangsangkan! Setiap sesi dimanfaatkan dengan aktiviti-aktiviti menarik yang membentuk keyakinan dan keberanian peserta untuk berbicara dengan cemerlang. Antaranya, Battle of Tounges, The Power of Eye Contact, Tiru Macam Saya dan pelbagai lagi aktiviti menyeronokkan!

Terima kasih kepada semua! InsyaAllah mudah-mudahan ilmu yang dikongsi bakal menjadi pelaburan yang menguntungkan di dunia dan akhirat.


Testimonial Guru

"Mempunyai aktiviti-aktiviti yang sangat menarik & tidak membosankan. Peserta-peserta kelihatan teruja apabila melakukan aktiviti-aktiviti yang disediakan. Tahniah."
PN. ROHAIDAH MOHD YUNUS
Kaunselor SK Kantan Permai


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net