Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-Apr-2008 09:18 Email | Share | Bookmark
Kem Kepimpinan Muda; Etiket Dalam Kepimpinan SMK Jalan 3SMK Jalan Tiga sekali lagi mengamanahkan tugas untuk membimbing anak didik mereka kepada Speak Out. Dan kali ini tugas yang diberikan agak besar iaitu melatih para pemimpin pelajar sekolah tersebut menerusi Kem Kepimpinan Muda; Etiket Dalam Kepimpinan SMK Jalan Tiga.

Bertempat di Kem Rimba Ria Suara Hutan, kem ini diadun dengan aktiviti yang sememangnya menjana sifat kepimpinan dan kepemimpinan yang sejati. Di sebalik aktiviti-aktiviti enjoy dan selamba, setiap satu daripadanya memiliki objektif kepimpinan yang jelas dan berkesan.

Ice Breaking, Pembentukan Negara, Pembinaan Tugu, River Crossing, PVC Challenge, Night Walk, Sentuhan Motivasi,dan Leaders Fun Race merupakan antara aktiviti yang dijalankan. Dan semuanya berjalan dengan lancar dan efektif, alhamdulillah!

Semoga kem ini bakal membantu para pemimpin pelajar SMK Jalan Tiga untuk terus cemerlang! Because leaders, you are the... Best!

Alriggghhhtttt!
Testimonial Kem Kepimpinan Muda SMK Jalan 3


“Sungguh menyeronokkan, fasi yang baik dan yang paling ‘um’ ialah makanan yang sedap!” (5 Bintang)
MUHAMMAD KHAIRUL AMAR

“Pada pendapat saya, kem ini merupakan sebuah kem yang memberangsangkan daya pemikiran, ketahanan mental dan fizikal dan menjadikan seorang yang berani.” (5 Bintang)
NUR LIYANA MAT NAFI

”Aktiviti die sume best2! Yang paling best Night Walk dan Leaders’ Fun Race. Mengajar bagaimana untuk menjadi pemimpin yang sebenar!” (4 Bintang)
NUR FARAHAIN ISMAIL

“Seronok dan memang berbaloi!! Dengan mendapat ilmu di kem ini, cirri kepimpinan saya pasti akan bertambah baik. Dan masa yang diberi kepada pelajar cukup dan membuatkan pelajar tidak kelam kabut dan kami berasa amat selesa.” (4 Bintang)
AIN ZUBAIDAH MOHD SUHAIMI

”Kem ni gempak! Bila nak buat lagi?” (5 Bintang)
FARAH WAHIDA SHAFIIView complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net