Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Jul-2008 08:30 Email | Share | Bookmark
Seminar Pecutan Akhir UPSR SK Desa Baiduri (14.7.08)

Era pecutan akhir UPSR semakin rancak. Dan kali ini Speak Out diamanahkan untuk memotivasikan para calon UPSR yang cuma tinggal 57 hari sahaja lagi sebelum peperiksaan sebenar.

Bermula jam 8.30pg dan berakhir pada 12.30tgh hari, seminar ini mengumpulkan seribu satu tips, rahsia, petua, pelan tindakan yang disulami gelak tawa, serius dan aktiviti menyeronokkan bersama 300 ORANG PESERTA!

Alhamdulillah, seminar setengah hari ini telah membuka minda, meyakinkan hati dan memperjelaskan pelan tindakan sebelum para peserta menduduki peperiksaan UPSR. Tahniah dan all the best for your UPSR! You are the GREAT!

Testimonial Peserta

"Pendapat saya tentang program ini amat baik bagi pelajar yang akan menghadapi UPSR, PMR dan SPM. Selepas program ini saya rasa bersemangat untuk belajar."
MOHD. AIDIL AQIB B. MOHD. AFANDI

"Pertama sekali Abg Badr memang the best. Saya suka Abg Badr kerana dia faham naluri kita semua termasuk diri saya. Saya harap Abg Badr dapat datang lagi. Bye"
NURUL FATEHAH BT. HAMIZAH

"Seminar ini terlalu menarik. Saya suka dengan seminar ini. Saya harap seminar ini akan diadakan lagi."
NUR AIFFA ROHAIZAT

"Seminar Brilliant Students ini membolehkan saya mendapat 5A dalam UPSR. Dan ia juga memberi semangat untuk saya menghadapi UPSR."
MUHAMMAD FIRDAUS BIN KHASIM

"Saya seronok belajar dalam Seminar Brilliant Students ini kerana Abg Badr banyak memberi saya maklumat-maklumat yang saya tidak tahu lagi."
AMARSYAM BIN ABD HAMID

"Pada pendapat saya program ini memberikan saya kesedaran untuk belajar dan menimbulkan azam ingin berjaya. Program ini patut diadakan lagi untuk adik-adik tahun 5 dan 4 tahun hadapan. Terima kasih."
SAIDATUL ASMERA SAMSUDIN


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net