Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 24-Jul-2008 08:00 Email | Share | Bookmark
Seminar Pecutan Akhir UPSR SK Taman Rakan (24.7.08)

Speak Out AMPAC kembali bersama para pelajar SK Tmn Rakan dan kali ini para pesertanya terdiri daripada 100 orang pelajar tahun enam. Menggunakan pendekatan yang lebih santai, enjoy dan lasak, Seminar Pecutan Akhir UPSR memberikan impak yang amat besar kepada para peserta.

Bermula dengan aktiviti ice breaking yang menarik, program dimantapkan dengan teknik belajar cemerlang untuk saat-saat akhir peperiksaan menjelma. Bertunjangkan rahsia brilliant students, seminar ini berjaya memberikan input dan output yang praktikal dan berkesan.

Seminar ini yang penuh gelak tawa, suasana serius dan situasi aktif ini diakhiri dengan air mata keinsafan para peserta... Keinsafan untuk teruskan perjuangan bagi mencorak dan menciptakan masa depan yang gemilang! Ayuh Brilliant Students, GET SET, GO!!!Testimonial Peserta

“Dapat banyak pengetahuan dan dapat enjoy. Ia dapat menyedarkan diri saya. Saya mengucapkan terima kasih kepada Abg Badr dan Kak Raidah.”
ELANGGOOVEN A/L SUBRAMANIAM

“Terima kasih kepada Abang Badr kerana memberi kesedaran kepada kami, terima kasih banyak. Dan kami akan cuba untuk buat yang terbaik!”
REBIKA BT. EDIE

“Insaf. Tak nak melawan cakap ibu bapa. Buat apa yang ibu suruh. Nak belajar sungguh-sungguh. Nak jadi pelajar cemerlang.”
MUHAMMAD AZAHARI BIN HAMZAH

“Saya dapat pengajaran dan saya akan berubah selepas ini. Seminar Brilliant Students ini sangat best. Saya sangat berterima kasih kerana telah bagi saya pengajaran. Terima kasih Abg Badr.”
NURUL FAIZAH BT. MAHAT

Testimonial Guru

"(i) Pendekatan menarik dan sesuai mengikut tahap murid.
(ii) Bahan yang sesuai dengan tahap pemikiran murid.
(iii) Murid-murid memberi tumpuan dengan baik."
GURU-GURU TAHUN 6 SKTR


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net