Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 16-Aug-2008 09:00 Email | Share | Bookmark
Akademi Bijak Berbicara! (16.8.08)Speak Out TMS dengan kerjasama AMPAC dan ANF Trade and Communications dengan bangganya mempersembahkan Akademi Bijak Berbicara!!

Tanggal 16 Ogos 2008 telah menjadi saksi, 13 orang pemidato dihimpunkan di Az-Zahrah Multi-Intelligence Academy untuk mengikuti Bengkel Bijak Berbicara bersama Badr.

Program yang dirakam ini terdiri daripada pelbagai aktiviti-aktiviti menarik yang direka khas untuk membentuk Pembicara Gemilang! Daripada latihan vokal untuk intonasi, latihan gaya persembahan, latihan postur badan, latihan menguatkan suara sehinggalah kepada latihan berhadapan dengan para pengunjung kompleks membeli belah PKNS Bangi!Alhamdulillah, kesemua peserta telah menunjukkan kesungguhan untuk mempertingkatkan mutu masing-masing. Dan akademi ini baru bermula… Pelbagai lagi cabaran perlu mereka hadapi. Kita tunggu sesi berikutnya yang mana mereka ini perlu memberikan ceramah motivasi di hadapan ratusan orang pelajar Kolej Kejururawatan Murni dan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia di Nilai, Negeri Sembilan!!!

All the best kepada semua peserta Akademi Bijak Berbicara!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net