Speak Out's FotoPages
Seminar, Motivasi, Komunikasi, Study Skills, Tempahan di http://badrulsani.com/tempahanseminar/tempahanseminar.html
By: Speak Out TMS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 5-Jul-2009 20:15 Email | Share | Bookmark
Seminar Bijak Berbicara di PKNS Bangi (5.7.09)

Full House! Itu perkataan yang menggambarkan suasana pada malam Seminar Bijak Berbicara di Kompleks PKNS Bangi. Bersempena dengan Pesta Buku Keilmuan dan Kesenian Islam dan Karnival Generasi Berilmu Gen-2, Speak Out AMPAC telah mengambil peluang untuk memberikan sumbangan besar kepada masyarakat khususnya pengunjung PKNS pada malam tersebut.

Dihadiri oleh pelbagai lapisan masyarakat, seminar ini menetapkan sasaran untuk menjawab persoalan-persoalan yang sering melanda dengan jawapan-jawapan yang praktikal dan mudah. Antaranya,
1) bagaimana untuk atasi takut untuk berbicara?
2) perlukan tangan digerakkan?
3) bagaimana untuk membuat audiens gembira dan yakin?
4) bagaimana untuk memastikan audiens sentiasa fokus?
5) bagaimana menutup bicara?
6) bagaimana menghasilkan persembahan yang unik?

Persembahan Sdr. Badrul Sani pada malam tersebut disulami dengan persembahan-persembahan mantap daripada anak didiknya; Ain (pidato si cilik), Rasyidah (pidato BM dan Jepun) dan Hasan (pidato tanpa tangan). Juga penampilan istimewa AMPACorporates yang baru, En. Izuan yang bermain gitar untuk salah satu contoh persembahan bicara yang unik.

Mereka yang hadir pada malam tersebut amat berpuas hati dengan seminar ini. Walaupun percuma, tetapi impaknya tidak ternilai. Dan tidak cukup dengan itu, bagi mereka yang membali buku BIJAK BERBICARA MENCUIT RASA juga diberikan tiket percuma untuk menghadiri Seminar Asas Bijak Berbicara yang bakal diadakan tidak lama lagi.

Kepada semua yang hadir, terima kasih dan selamat menjadi Pembicara Gemilang!

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net